Zoeken naar citrien steen

 
citrien steen
Graniet: Door het soms vlekkerige uiterlijk vind niet iedereen deze steen mooi.
Tenzij je een speciale coating aanbrengt, is deze steen niet erg kleurvast. Voordeel is dat het niet glad wordt en dat je er geen vlekken op krijgt. Als uw interesse voor tuinbestrating opgewekt is door dit artikel kunt u meteen onze prijzen bekijken voor natuursteen in uw tuin.
Citrien Ruben Robijn.
Citrien trekt geluk, voorspoed, succes, rijkdom en overvloed aan en stimuleert de drager om dit met anderen te delen. De steen maakt creatief en bevordert zelfexpressie en helpt om conflicten binnen een groep op te lossen. Citrien kan op het lichaam of in de kleding gedragen worden of op een relevante plek neergelegd worden. Lees verder
velp
Citrien edelsteen, edelstenen, soorten, betekenis.
In de oudheid gold citrien als de edelsteen van het geluk en werd hij gebruikt als talisman tegen boze gedachtes, slangenbeten en andere giftige reptielen. Citrien werd vaak ook toegepast in de medische wereld, omdat men geloofde dat de steen de spijsvertering bevorderde, gifstoffen verwijderde uit het lichaam, beschermde tegen pest en slechte huid en hielp bij de behandeling van depressies en diabetes.
symbolen
Citrien werking betekenis spiritueel, fysiek Happy Spirit.
De steen is nauw verwant met bergkristal, amethist en rookkwarts. Citrien en Amethist kunnen in één steen voorkomen; het resultaat wordt Ametrien genoemd, een prachtige steen, zeker de moeite waard. Donkere varianten van Citrien zijn ijzerhoudend terwijl de hele lichte varianten Aluminium houdend zijn.
Raamfolie
Citrien: kenmerken en werking Semoea Helende Edelstenen.
De steen is nauw verwant met bergkristal, amethist en rookkwarts. Citrien en amethist kunnen in één steen voorkomen; het resultaat wordt ametrien genoemd. Citrien is een hartverwarmende en vrolijk stemmende steen. Het vergroot de concentratie, geeft zelfvertrouwen en maakt vastberaden.
zilveren oorbellen
Citrien, edelstenen, mineralen, werking, betekenis, steen.
Citrien wordt vaak nagemaakt door amethyst of rookkwarts te verhitten. Deze variant werkt minder krachtig dan natuurlijk voorkomende citrien. Smokey citrien is een combinatie van citrien en rookkwarts en verenigt de eigenschappen van beide stenen in zich. Citrien is een zonnige en verwarmende steen.
Alles over de werking en eigenschappen van Citrien.
Lees hieronder alles over de werking en eigenschappen van het edelsteen citrien. De citrien is een echte zonnesteen. De citrien steen straalt de zon uit: warmte, knusse gezelligheid, vrolijk, blij! Citrien edelsteen is een naar buiten gerichte, motiverende steen. Hij brengt de zon in je hart bij depressie, stress-situaties.
Citrien Spiritual Garden.
Citrien is een gele kwartssoort. Citrien werkt beschermend, opbeurend en trekt geluk, voorspoed, succes en welvaart aan. Deze zonnige steen vermindert neerslachtigheid en depressie, angststoornissen en destructief gedrag en geeft moed, energie en laat je weer van het leven genieten.
Citrien: werking en betekenis.
Activeert de thymus en zorgt voor balans in de schildklier. Bestrijdt cellulitus en is goed om in te zetten bij menstruatieklachten en overgangsklachten. Verbetert de bloedcirculatie, ontgiftende werking op het bloed. Citrien steen werkt zeer ondersteunend voor mensen met het chronische vermoeidheidssyndroom.

Contacteer ons