Resultaten voor labradoriet

 
labradoriet
labradoriet - Hangertje happy angel.
Spiritualiteit mag best leuk zijn, vertelt Olaf Hoenson. Daarom noemen we ons de leukste spirituele winkel. Onze inkopers richten niet zich alleen op de vaste themas als chakras, engelen en boeddhas, maar wij verkopen ook een tassenhanger met een spirituele vlinder.
Labradoriet kralen rechtstreeks van de slijperij Ilona's' Silver Gemstones.
Labradoriet is een prachtige edel siersteen welke een mooi kleurenspel van diepblauwe nuances naar groen bevat dat ook wel labradoriseren genoemd wordt. Eenmaal gepolijst tot mooie labradoriet kralen komen deze kleuren nog beter tot hun recht en zijn dan als sieraad een schitterende blikvanger.
relatietherapie zwolle
Labradoriet, steen voor de gevoelige mens Mens en Gezondheid: Natuurgeneeswijze.
Labradoriet wordt gevonden aan de kusten van Labrador, een Canadees schiereiland, waar het in 1770 voor het eerst werd gevonden, Newfoundland, in Finland spectroliet, Rusland, USA, Mexico, Madagascar. Labradoriet, een koesterende en beschermende steen. De werking van labradoriet is zacht en koesterend.
halfedelstenen
Labradoriet Kleurrijke Wereld Sieraden.
Wanneer de steen echt intens van kleur is en met vele kleurnuances kan het ook de zogenaamde Spectroliet zijn, de variant van Labradoriet vaak afkomstig uit Finland en meer recentelijk komt hele mooie uit Madagascar. De Spectroliet is eigenlijk de top onder de Labradorieten, en moet dus liefst alle kleurnuances in zich hebben: het blauw/groen/geel van de Labradoriet en tevens een rood/oranje gloed tot aan violet/purper aan toe en met een geheel iriserende gloed.
halfedelstenen
Labradoriet.
Informatie over de werking en betekenis van edelsteen Labradoriet, Spectroliet en Goud labradoriet. Het mineraal labradoriet is een calcium-natrium-aluminium-tectosilicaat. Het behoort tot de veldspaten. Spectroliet is een vorm van labradoriet. Het enige verschil is dat het een breder palet aan kleuren heeft met een hogere iridiscentie.
millers juice
Labradoriet Lichtpuntje Kristallen.
Categorie: kristallen L Tags: darmen, gal, hyperventilatie, labradoriet, lever, longen, milt, nieren, pancreas, straling, zonnevlechtgebied. Labradoriet is een zeer beschermende en mystieke steen die het bewustzijn verhoogt en die een krachtveld door de aura heen creƫert en deze beschermt en sterkt.
Labradoriet Spiritual Garden.
Fysiek werkt labradoriet pijnstillend en bloeddrukverlagend. Het heeft een positieve werking op de longen, bronchitis, verkoudheid, de ogen, hersenen, stofwisseling, reuma, jicht en premenstruele klachten. Naast de algemene eigenschappen van grijze en groene labradoriet hebben goud labradoriet en spectroliet de volgende aanvullende eigenschappen.
Labradoriet Ruben Robijn.
Labradoriet edelsteen ei. Staande engel 20 mm Labradoriet. Staande engel 35 mm Labradoriet. Engelen hanger 20 mm Labradoriet. Labradoriet splitketting kaart. Labradoriet goud edelsteen hanger. Labradoriet edelsteen hanger. Labradoriet hanger zilver nr.1. Labradoriet schedel nr.3. Labradoriet schedel nr.5. Labradoriet schedel nr.6.
Labradoriet Wikipedia.
Maar ook op de ruwe brokken is het fraaie labradoriseren vaak te zien. Er zijn weinig mineralen die zo sterk van kleur veranderen als labradoriet. De naam van het mineraal labradoriet is afgeleid van het Labrador schiereiland in Canada, waar het voor het eerst beschreven werd.
Labradoriet Happy Spirit.
Vanwege deze kleuren werkt hij het beste op het zonnevlechtchakra spijsvertering, het keelchakra en het voorhoofdchakra maakt creatief, communicatief vaardig, flexibel en invoelend. Naast deze algemene eigenschappen van labradoriet gelden voor goud labradoriet en spectroliet een donkere Labradoriet soort de volgende eigenschappen.:
Vind labradoriet in Edelstenen op Marktplaats.nl.
Bol van labradoriet bol 1 7 x 7 x 7 cm 500 gram euro 50, bol 2 9 x 9 x 9 1000 gram euro 100, samen zijn de bollen te koop voor euro 125, algemene informatie labradoriet kan kleurloos, grijs, wit en groen zijn met stukken met een blauwe, groene of geelachtige glans als het gepolijst is.

Contacteer ons