Meer resultaten voor turkoois steen

 
turkoois steen
Spirituele hangersteen Turkoois Steengoed.
Turkoois kun je beter niet reinigen met water, de steen kan hierdoor aangetast worden. Sleutelwoorden: hemel, appel, groen, blauw, turkoise, Turquoise, spiritueel, Turkoois werking, Turkoois edelstenen, Turkoois sieraden, Turkoois hanger, mineralen, edelsteen kopen, edelstenen kopen, gezondheidssteen, gezondheidsteen, betekenis Turkoois, Turkoois edelsteen, Turkoois oorbellen, talisman.
VPN
turkoois WikiWoordenboek.
3 enkelvoud meervoud. o kleur kleur van turkoois, blauwgroene kleur. o mineraal een bepaald mineraal, een halfedelsteen met een blauwgroene kleur. m een steen bestaande uit het mineraal turkoois. 1 donkerturkoois, lichtturkoois. een steen bestaande uit het mineraal turkoois. Duits: Türkis de m.
vloerkleed
Turkoois Happy Spirit.
Turkoois balanceert de chakras. Verder ondersteunt, geneest of helpt Turkoois bij; opname van voedingsstoffen, reumakramp, ontstekingen, pijnen jicht, de maag, ogen, immunsysteem en virusinfecties. Turkoois werkt daarbovenop ook nog eens ontgiftend. De steen is hemelblauw, groenblauw of appelgroen van kleur.
iPower
Turkoois Spiritual Garden.
De steen helpt je om jezelf te accepteren zoals je bent. Gouden 14k oorstekers turkoois ovaal 7 x 5 mm. Turkoois werkt beschermend, zuiverend, kalmerend, ontstekingsremmend en pijnstillend. Halsband hanger hond turkoois. Turkoois werkt beschermend, zuiverend, kalmerend, ontstekingsremmend en pijnstillend.
turquoise sieraden
Turkoois Kleurrijke Wereld Sieraden.
Fysiek is Turkoois een zuiverende steen en werkt op de keel en klieren en met name de hoofdslijmklier, stimuleert het afweersysteem, helpt bij uitputting en depressie en beschermt tegen vervuilende stoffen. Daarnaast helpt het bij jicht, reumatiek en verlicht het krampen en pijn.
Turkoois: werking en betekenis.
Het is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Op psychisch niveau is turkoois een versterkende steen. Het heft een martelaarshouding of zelfsabotage op. Op geestelijk vlak zorgt de edelsteen turkoois voor innerlijke kalmte en alertheid en bevordert creatieve expressie.
Kristal uitgelicht: Turkoois.
Turkoois wordt nagemaakt door chalcedoon of howliet kunstmatig te kleuren; dit zijn poreuze mineralen die vrij makkelijk te verven zijn. Het verschil tussen echte turkoois en imitatieturkoois zit m in het gewicht en kleur; turkoois is een vrij lichte steen voelt aan als plastic en komt bijna niet voor in zuiver blauw.
Turkoois Lichtpuntje Kristallen.
Turkoois is een zuiverende steen die negatieve energie verdrijft, elektromagnetische smog verwijdert en tegen milieuvervuiling beschermt. Hij schept evenwicht in alle chakras, brengt ze op één lijn met de verfijnde lichamen en stemt af op het fysieke niveau van het spirituele.
Turkoois mineraal Wikipedia.
Tijdens het Ottomaanse Rijk werd turkoois als kostbaar mineraal geëxporteerd, vooral naar Perzië. Momenteel wordt turkoois in Mexico, de Verenigde Staten, China en Iran gewonnen. Turkoois is een halfedelsteen en wordt al eeuwenlang gebruikt in sieraden en ter verfraaiing van gebouwen.
Wat zijn de goede eigenschappen van de Turkoois? Mens en Gezondheid: Spiritueel.
Rondom de Middelandse Zee wordt de turkoois graag gedragen, omdat hij kibbelende verliefden weet te verzoenen. In Afganistan, Ladak, Famir, Tibet en aangrenzende gebieden wordt de steen vooral gebruikt als amulet tegen gevaren, zelfs kamelen en paarden worden ermee getooid.

Contacteer ons